خوب سلام قندِ عسل ها :)

من با دستور شکلات اومدم :)

خیلی هم مختصر و مفیده..

بدویید ادامه :)


مواد لازم :


کره : 100 گرم

پودر شکر : نصف لیوان

پتی بور حسابی خرد شده : نصف لیوان

مغز : نصف لیوان (مغز گردو.. فندق اینا)

زرده ی تخم مرغ: یک عدد

کاکائو : دو قاشق غذا خوری


تهیه :


اول بشینید مغز ها رو نسبتا خرد کنید که درسته نریزید.

بعد بیسکوییت ها رو خرد کنید.

بعدم زرده رو از سفیده جدا کنید.

خلاصه همه چیز رو از اول آماده کنید :)

زرده ی تخم مرغ رو تو یه کاسه با شکر مخلوط کنید.با قاشقی چیزی.یعنی همزن برقی نمیخواد.حتما میبینید که اونقدرها هم مخلوط نمیشه و شکر گلوله گلوله میشه.مهم نیست !

اگه شیرجوش تو خونه دارید دیگه نیاز به قابلمه یا ماهیتابه ندارید.به هر حال هر ظرفی برمیدارید نُقلی باشه.

کره رو روی اجاق آب کنید.

کاکائو رو اضافه کنید و هم بزنید تا یه دست بشه.

حالا شکر و زرده رو که به اینا اضافه کنید و
حسابی هم بزنید تا شکر کاملا توش حل و ناپدید شه.البته وقتی شکر پودریه خیلی زود حل میشه.

وقتی مخلوط یه دست شد دیگه اجاق رو خاموش کنید و بیسکوئیت و مغز رو اضافه کنید و باز تا جایی هم بزنید که دیگه

بیسکوئیت ها حسابی آغشته بشن..

یه ذره که دمای مخلوط مناسب شد, این مواد رو باید بریزید تو نایلون فریزر.مثلا تا چهار پنج سانت از کف نایلون بالا بیاد بعد لوله اش کنید.دقیقا مثل وقتی گوشت چرخ کرده رو بسته بندی میکنید فقط حجم شکلات کمتره و اونقدر  پهن نمیشه.

اینجوری دو تا بسته شکلات خواهید داشت که میذارید توی فریزر.

دو ساعت بعد درش بیارید.از پلاستیک ها خارجشون کنید.رو سینی بذارید و برش بزنید.

میتونید روشونو با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.من که نکردم ^_^


+ این اصل دستور بود که براتون نوشتم اما من خودم دو تا زرده تخم مرغ زدم.

+ قبلا هم گفتم اما باز میگم در مورد کاکائو اگه کاکائوی تلخی که رنگش به سیاه نزدیکه میخرید اگه طبق دستور بریزید چیزی که تحویل میگیرید زهر ماره :/  اما اگه از این کاکائو های بسته بندی دارید (فرمند اینا) که رنگش قهوه ای روشنه طبق دستور بریزید :)

شیرین کام باشید :*