اوهوم.. اولین دستور آشپزی من و افتتاح بخش موضوعی پخت و پز نوشت ^_^
مرغ لا برنجی که اینجا دارم دستورشو میذارم یه غذای کاملا مجلسی میتونه باشه..
میتونید برای مهمونی ها درستش کنید و کلی هم واسه دستپختتون به به چه چه کنن :)
خیلی هم به صرفه است به نظرم . حالا تشریف ببرید ادامه تا من دستورش برای حدود چهار نفر رو بهتون بگم :)
دفعه ی بعد که خودم درستش کنم حتما پست رو ویرایش میکنم و عکسش رو هم براتون میذارم :)
مواد لازم:
سینه ی مرغ : یک عدد کامل تپل مپل ^_^
زرشک
پیاز : یه عدد متوسط
زعفران دم شده: یک چهارم پیمانه مثلا ^_^
نمک,زرد چوبه
پخت:
سینه ی مرغ رو آبپز میکنیم. بعد که کمی خنک شد حسابی ریش ریشش میکنیم.هر چی ریزتر ریش ریش کنید مجلسی تر میشه:)
پیاز رو رنده میکنیم و در حد طلایی شدن سرخ میکنیم.حالا سینه ی مرغ ریش ریش شده رو بهش اضافه کنید و با پیاز مخلوط کنید.اگه به مرغ از قبل نمک نزدید الان بزنید.زرد چوبه هم اندازه ای بریزید که مرغ از اون بی رنگی و سفیدی دربیاد نمیخواد خیلی زردش کنید که رنگ زعفرون بعدا معلوم نشه.
درش رو بذارید تا ده دقیقه ای با شعله ی متوسط رو به کم بمونه همونجوری..
حالا میتونید زرشک ها رو اضافه کنید.زرشک رو در حدی بریزید که قشنگ تو غذا به چشم بیاد.حالا نزنید یه دست قرمزش کنید :/
ولی قشنگ به چشم بیاد دیگه..
باز درشو بذارید و شعلشو کم کنید تا حسابی بافت مرغتون نرم بشه.. مثلا یه بیست دقیقه ای بمونه..
بعدم که زعفرون دم شده رو بریزید روش.حسابی هم بزنید تا همه ی ریش ریش ها آغشته بشن..
درش رو بذارید تا عطر زعفرون بره داخل بافت غذا.میتونید پنج دقیقه بعد خاموش کنیدش اما تا موقع سرو در ظرف رو بذارید بسته بمونه..
حالا سروِش :
میتونید کلا جدا بیاریدش سر سفره.یعنی مرغ جدا برنج جدا.یعنی بد نمیشه..
میتونید موقع آبکش کردن برنج مثل مایه ماکارونی بهش اضافه کنید.
میتونید هم بذارید موقع کشیدن برنج توی دیس یه لایه برنج بریزید یه لایه مرغ و اندازه ای که مقدار مرغه اجازه میده تکرار کنید.
روش اولی که گفتم به صرفه تره.
روش دوم به نظر خودم چنگی به دل نمیزنه.
روش سوم هم مجلسی تره ^_^
فوت و فن نوشت :
توی غذاهایی که پیاز دارن یادتون باشه بعد رنده کردن حتما حتما آب پیاز رو بگیرید.بعدم پیاز رو اول بدون روغن یه تفتی بدید که خشک بشه بعد روغن رو اضافه کنید. اینجوری دیگه هم نمیپره گند بزنه به گازتون :) روغن هم متناسب با اندازه ی پیاز ریخته میشه اسراف نمیشه...
امیدوارم اگه پختید لذت ببرید ^_^