مرغ لابرنجی :)

اوهوم.. اولین دستور آشپزی من و افتتاح بخش موضوعی پخت و پز نوشت ^_^

مرغ لا برنجی که اینجا دارم دستورشو میذارم یه غذای کاملا مجلسی میتونه باشه..

میتونید برای مهمونی ها درستش کنید و کلی هم واسه دستپختتون به به چه چه کنن :)

خیلی هم به صرفه است به نظرم . حالا تشریف ببرید ادامه تا من دستورش برای حدود چهار نفر رو بهتون بگم :)

دفعه ی بعد که خودم درستش کنم حتما پست رو ویرایش میکنم و عکسش رو هم براتون میذارم :)

مواد لازم:

سینه ی مرغ : یک عدد کامل تپل مپل ^_^

زرشک

پیاز : یه عدد متوسط

زعفران دم شده: یک چهارم پیمانه مثلا ^_^

نمک,زرد چوبه


پخت:

سینه ی مرغ رو آبپز میکنیم. بعد که کمی خنک شد حسابی ریش ریشش میکنیم.هر چی ریزتر ریش ریش کنید مجلسی تر میشه:)

پیاز رو رنده میکنیم و در حد طلایی شدن سرخ میکنیم.حالا سینه ی مرغ ریش ریش شده رو بهش اضافه کنید و با پیاز مخلوط کنید.اگه به مرغ از قبل نمک نزدید الان بزنید.زرد چوبه هم اندازه ای بریزید که مرغ از اون بی رنگی و سفیدی دربیاد نمیخواد خیلی زردش کنید که رنگ زعفرون بعدا معلوم نشه.

درش رو بذارید تا ده دقیقه ای با شعله ی متوسط رو به کم بمونه همونجوری..

حالا میتونید زرشک ها رو اضافه کنید.زرشک رو در حدی بریزید که قشنگ تو غذا به چشم بیاد.حالا نزنید یه دست قرمزش کنید :/

ولی قشنگ به چشم بیاد دیگه..

باز درشو بذارید و شعلشو کم کنید تا حسابی بافت مرغتون نرم بشه.. مثلا یه بیست دقیقه ای بمونه..

بعدم که زعفرون دم شده رو بریزید روش.حسابی هم بزنید تا همه ی ریش ریش ها آغشته بشن..

درش رو بذارید تا عطر زعفرون بره داخل بافت غذا.میتونید پنج دقیقه بعد خاموش کنیدش اما تا موقع سرو در ظرف رو بذارید بسته بمونه..

حالا سروِش :

میتونید کلا جدا بیاریدش سر سفره.یعنی مرغ جدا برنج جدا.یعنی بد نمیشه..

میتونید موقع آبکش کردن برنج مثل مایه ماکارونی بهش اضافه کنید.

میتونید هم بذارید موقع کشیدن برنج توی دیس یه لایه برنج بریزید یه لایه مرغ و اندازه ای که مقدار مرغه اجازه میده  تکرار کنید.

روش اولی که گفتم به صرفه تره.

روش دوم به نظر خودم چنگی به دل نمیزنه.

روش سوم هم مجلسی تره ^_^


فوت و فن نوشت :


توی غذاهایی که پیاز دارن یادتون باشه بعد رنده کردن حتما حتما آب پیاز رو بگیرید.بعدم پیاز رو اول بدون روغن یه تفتی بدید که خشک بشه بعد روغن رو اضافه کنید. اینجوری دیگه هم نمیپره گند بزنه به گازتون :) روغن هم متناسب با اندازه ی پیاز ریخته میشه اسراف نمیشه...

امیدوارم اگه پختید لذت ببرید ^_^




۰۱ اسفند ۱۹:۴۷ جوجو کوچولو
مهبان نوشت :
من برم نیمرو ام رو درست کنم :دی

^_^
نوش جونت بشه..
تنگش یه سالاد شیرازی بزن..

۰۱ اسفند ۲۰:۰۲ ⓜⓘⓝⓐ💋 ..
جیگرتووووو
دستت درد نکنه خواهررر
گفتم اول تشکر کنم بعد برم بخونمش
ヽ(*⌒∇⌒*)ノ

عزیزم :))
خواهش میکنم.

۰۱ اسفند ۲۰:۰۴ ⓜⓘⓝⓐ💋 ..
به به چ شود.......
رفتم ک فردا بپزم
عاقا ببخشید ک سرتم شلوغ بودااااا
دستت درست (●´∀`●)

خواهش عزیزم.. عکس هنری بگیر اگه خوب بود من برای این پست بذارم.

آی عزیزم خانوم کدبانوی خودم:-)
خوشبحال شوهرت :-)

^_^
فدات بشم مـــــــــــــــــــن...

شوهرم به این میگه مرغ ریش ریش
هروقت ازش می پرسم چی میخوری میگه با چی میخوای درست کنی میگم مرغ میگه مرغ ریش ریش اینقدر دوست داره
چندوقته درست نکردم ازبس که فینقیل خان خورشتیه و با خورش خیلی بیشتر غذا میخوره غذاهای مخلوطی رو کم درست میکنم
به روش اولت هم درست نکردم بپزم برای هومان جدا وردارم خورشتی ببینم میخوره
اما میرزاقاسمی رو هر روز هم بهش بدم میخوره نه نمیگه

تغذیه ی بچه ها هم داستانی داره ها...
چی میشه آدم هر چی میپزه بخورن آخه ؟؟
جدا برداری هم خورشتی نمیشه که.. مگر اینکه آبی که مرغ توش آب پز شده یه نمه بریزی بهش با اون دم بکشه فکر کنه خورشته :)
آخ منم میرزا قاسمی رو عاشقم :)

عاقا ازینا بفرس دره خونمون ترقه بفرستم برات :)

دیوونه ی گرو کِش :)

وای مرسی خانوم خونه :))
حتما سر فرصت میپزم و اگه خوب شد عکسش رو میذارم ؛ )

قربونت ... :)

خخخخ من همیشه این غذارو درست میکردم اما منم مثل دوستمون اسمشو میگم مرغ ریش ریش..نمیدونستم مرغ لابرنجی همینه..
اومدم با ذوق بخونم که برای امشب شام درست کنم.دیدم همونه که خودم درست میکنم.خیلی خوشمزه ست.من خیلی دوست دارم....اما متاسفانه میثم دوس نداره و نمیخوره...اوووم حالمان بسی گرفته شد..حالا باید فکر یه چیزی برای شام باشم.
میگم این قسمت آشپزی خیلی خوبه ها..همیشه بذار دستور بعضی غذاهاتو..

چه جالب.
اوهوم گاهی میذارم..

۰۲ اسفند ۱۰:۲۹ دختر ـــَ ک
عاقا یه دستور آسونتر بگو خووووب
فخرفروووووووووشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ای واااااااااااای زعفرووووووون؟؟؟؟ مرغ؟؟؟؟ برنج؟؟؟؟
وااااااااای واااااااااای خجالتم خیلی چیز خوبیست:دی
دستت درد نکنه بابت دستور پخت و اینا

علامت تعجب فراوان!!
دیوووونه :)))

قربانت :)

۰۲ اسفند ۱۰:۳۸ دختر ـــَ ک
راستی میل حاوی فندق شکنم بهت رسید؟

رسید جوابتو دادم

بلاگر یه کاری کن
برو تو تنظیمات پیشرفته این تیک بردار : 
متن قبل از ادامه مطلب در نمایش کامل مطلب ظاهر نشود
:|

برای متن هایی که رمز ندارن خودم تیک رو میذارم.
خوب چرا مطلبی که تو صفحه اصلی هست تو ادامه هم تکرار بشه ؟ :/

چون موقعی که مستقیم از "وبلاگ هایی که دنبال می کنم" رو عنوان پست کلیک میکنی دیگه مطالب صفحه اصلیو نمیبینی. مستقیم میره تو ادامه مطلب.
بعدم اینجوری آرشیوت ناقص میشه. 

عجب...
چه بی مزه.. باشه همین کار رو میکنم مرسی :)

۰۲ اسفند ۲۱:۴۸ ثمین س.ن
من عاشق این غذام .. با سالاد شیرازی:)))

من که کلا با نون خشک هم دوست دارم سالاد شیرازی یخورم ^_^
اتفاقا عین این کامنت رو یکی از بچه های دیگه هم خصوصی داده بود..
من اینو با دوغ محلی یا گاز دار کاله دوست دارم ^_^

حتما یه بار درست میکنمش. مرسی :)
عاشق خل بازی هاتم ... جان :)))

حتما این کارو بکن..
:)))

۲۰ فروردين ۱۶:۴۳ بانوی عاشق
اینو هستم
امشب میپزم

هوووم نوش جوووون

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
سلام!
به وب من خوش آمدی.
مشخصات منو میتونی از قسمت *بلاگر شناسی* بخونی.
اگر که خاموش همراه منی خواهشا موقع پستهای رمز دار روشن نشو!
اگر وب داری و کامنت میذاری خواهشا آدرس بذار شاید لازم شد :)

دوست خوبم!
اینجا یه رسانه ی مجازیه اما یادت نره ما آدم های واقعی هستیم..
از شکستن دل همدیگه با حرفای نامناسب پرهیز کنیم.
هدف از ایجاد این وب صرفا ثبت دلنوشته های من و گهگاهی نوازش طبع لطیف شما با شعره.
تمام نیکی ها و بهترین های دنیا از آنِ شما و سرِ راهِ شما باشه.
ان شاء الله.
آرشیو مطالب
شهریور ۱۴۰۱ ( ۱ )
مرداد ۱۴۰۱ ( ۲ )
تیر ۱۴۰۱ ( ۱ )
خرداد ۱۴۰۱ ( ۲ )
ارديبهشت ۱۴۰۱ ( ۲ )
فروردين ۱۴۰۱ ( ۳ )
بهمن ۱۴۰۰ ( ۳ )
دی ۱۴۰۰ ( ۲ )
آذر ۱۴۰۰ ( ۲ )
آبان ۱۴۰۰ ( ۲ )
مهر ۱۴۰۰ ( ۲ )
شهریور ۱۴۰۰ ( ۳ )
مرداد ۱۴۰۰ ( ۲ )
تیر ۱۴۰۰ ( ۳ )
خرداد ۱۴۰۰ ( ۴ )
ارديبهشت ۱۴۰۰ ( ۴ )
فروردين ۱۴۰۰ ( ۲ )
اسفند ۱۳۹۹ ( ۵ )
بهمن ۱۳۹۹ ( ۶ )
دی ۱۳۹۹ ( ۱۱ )
آذر ۱۳۹۹ ( ۸ )
آبان ۱۳۹۹ ( ۴ )
مهر ۱۳۹۹ ( ۶ )
شهریور ۱۳۹۹ ( ۶ )
مرداد ۱۳۹۹ ( ۲ )
تیر ۱۳۹۹ ( ۵ )
خرداد ۱۳۹۹ ( ۳ )
ارديبهشت ۱۳۹۹ ( ۵ )
فروردين ۱۳۹۹ ( ۴ )
اسفند ۱۳۹۸ ( ۴ )
بهمن ۱۳۹۸ ( ۴ )
دی ۱۳۹۸ ( ۴ )
آذر ۱۳۹۸ ( ۴ )
آبان ۱۳۹۸ ( ۴ )
مهر ۱۳۹۸ ( ۴ )
شهریور ۱۳۹۸ ( ۶ )
مرداد ۱۳۹۸ ( ۴ )
تیر ۱۳۹۸ ( ۴ )
خرداد ۱۳۹۸ ( ۴ )
ارديبهشت ۱۳۹۸ ( ۲ )
فروردين ۱۳۹۸ ( ۳ )
اسفند ۱۳۹۷ ( ۳ )
بهمن ۱۳۹۷ ( ۸ )
دی ۱۳۹۷ ( ۵ )
آذر ۱۳۹۷ ( ۶ )
آبان ۱۳۹۷ ( ۴ )
مهر ۱۳۹۷ ( ۴ )
شهریور ۱۳۹۷ ( ۴ )
مرداد ۱۳۹۷ ( ۸ )
تیر ۱۳۹۷ ( ۵ )
خرداد ۱۳۹۷ ( ۸ )
ارديبهشت ۱۳۹۷ ( ۹ )
فروردين ۱۳۹۷ ( ۶ )
اسفند ۱۳۹۶ ( ۸ )
بهمن ۱۳۹۶ ( ۴ )
دی ۱۳۹۶ ( ۹ )
آذر ۱۳۹۶ ( ۲ )
شهریور ۱۳۹۶ ( ۲ )
مرداد ۱۳۹۶ ( ۲ )
تیر ۱۳۹۶ ( ۱ )
خرداد ۱۳۹۶ ( ۱ )
ارديبهشت ۱۳۹۶ ( ۲ )
فروردين ۱۳۹۶ ( ۸ )
اسفند ۱۳۹۵ ( ۸ )
بهمن ۱۳۹۵ ( ۸ )
دی ۱۳۹۵ ( ۶ )
آذر ۱۳۹۵ ( ۶ )
آبان ۱۳۹۵ ( ۹ )
مهر ۱۳۹۵ ( ۶ )
شهریور ۱۳۹۵ ( ۱۳ )
مرداد ۱۳۹۵ ( ۶ )
تیر ۱۳۹۵ ( ۱۶ )
خرداد ۱۳۹۵ ( ۱۸ )
ارديبهشت ۱۳۹۵ ( ۱۶ )
فروردين ۱۳۹۵ ( ۱۲ )
اسفند ۱۳۹۴ ( ۱۵ )
موضوعات
روزنوشت (۲۱۶)
شعر نوشت (۵)
پخت و پز نوشت (۴)
عکس (۱۰)
مناسبت نوشت (۵)
زبان در خانه (۱)
پیوندهای روزانه
اجاره مبله در تهران
گرسنه ها بخوانند :)
مامان-بابا ها بخوانند 2 :)
مامان-بابا ها بخوانند 1 :)
همه ی خانم ها بخوانند :)
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان